Over Fietsen JEns

Hoe het allemaal begon!

Op veertien jarige leeftijd werd ik gegrepen door de wielermicrobe. Ik besloot om wedstrijden te betwisten. Een grote topper in het wielrennen ben ik nooit geweest, maar de techniek rond de fiets interesseerde me al vanaf de eerste minuut!

Zelf sleutelen aan mijn fiets, meegaan als mechanieker bij verschillende ploegen, de fietsen klaarzetten voor de renners die zouden koersen, klaar staan met wielen en fietsen als er een teamgenoot pech had,... Dat was echt mijn ding. Dit is wat mij echt interesseerde en aansprak.


Zo is uiteindelijk ook het idee ontstaan van 'Fietsherstellingen Jens'. Ik volgde een opleiding tot fietsenmaker en begon zelfstandig in bijberoep met 'Fietsherstellingen Jens'.

Na enkele jaren fietshersteller te zijn in mijn ouderlijk huis te Hooglede, was het tijd om samen te gaan wonen met mijn vriendin. We vestigden ons in Poperinge.

In augustus 2020 werden we eigenaar van ons eigen huis en verhuisden we. Binnenkort gaat in de Steenvoordestraat 11 te Watou de nieuwe herstelplaats met winkel open.


Na de lockdown openden we onze deuren officieel op 1 december 2020 in Watou, onder de naam 'Fietsen Jens'.